Nordic Pavilion ja suomalaiset hienosti esillä ITS World Congressissa

Suomalaiset toimijat olivat jälleen hienosti esillä ITS World Congressissa Singaporessa 21.-25.10.! Yhteistyössä Norjan, Viron ja Ruotsin ITS-yhdistysten sekä Nordic Innovation Housen kanssa järjestetty Nordic Pavilion keräsi runsaasti kävijöitä kiinnostavilla näytteilleasettajilla ja tiiviillä standin ohjelmalla. Lisäksi Nordic Innovation House Singapore ja Suomen suurlähetystö olivat järjestäneet runsaasti ohjelmaa pohjoismaiden esille tuomiseksi ja yritysten ja investoreiden kohtaamiseksi. Saimme myös kunnian todistaa standilla Kyydin ja OECD:n International Transport Forumin yhteistyöpöytäkirjan korkean tason allekirjoitusta, kun Kyyti liittyi ensimmäisenä suomalaisena ITF:n Corporate Partnership Boardiin.

Kongressi keräsi noin 10 000 kävijää oli 90 maasta ja liikenteen murroksen teemoja käsiteltiin monelta kulmalta. Sessioissa suomalaiset puhujat  olivat hienosti esillä mm. automatisaatio- ja MaaS-aiheista.

Mukana Suomesta olivat liikenne- ja viestintäministeriö, Traficom, Helsinki Business Hub, Tampereen kaupunki, Helsingin kaupunki, Traffic Management Finland Group, Ramboll, CGI, Kyyti Group, Virta, Moprim, RoadCloud ja VTT.

Vuoden 2020 World Congress järjestetään Los Angelesissa 4.-8.10., vastaava Nordic Pavilion on jälleen suunnitteilla sinne.